یك فعال صنعت ساختمان مطرح كرد

برای تولید مسکن نیمه صنعتی به خارجی ها دل نبندیم

برای تولید مسکن نیمه صنعتی به خارجی ها دل نبندیم به گزارش زمین دار شو، یک فعال صنعت ساختمان اظهار داشت: در پروژه های شهرک سازی موفق پیشین یک تشکیلات فنی ـ مهندسی قوی کار را به سرانجام رسانده و به یک سیستم ساخت دست یافته اند؛ اکنون چنین سیستمی وجود ندارد اما می توان با پشتیبانی از جوانان و نیروهای داخلی، باردیگر شرایط تولید نیمه صنعتی را در کشور ایجاد کرد؛ به خارجی ها هم دل نبندیم.


ابوالحسن میرعمادی در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: بخش ساخت و ساز در یک سردرگمی به سر می برد. نوسانات قیمت مصالح ساختمانی، کاهش سرمایه گذاری در بخش مسکن را به همراه داشته است؛ برای اینکه با هزینه های فعلی و رکود مسکن، سرمایه گذاران نسبت به برگشت سرمایه گرفتار تردید شده اند.

تولید مسکن یک و نیم تا دو سال طول می کشد
وی با اشاره به کاهش ۴۶ درصدی صدور پروانه برای واحدهای مسکونی در تهران اضافه کرد: هزینه ساخت هر متر مربع مسکن در تهران به حدود ۳۵ میلیون تومان رسیده که شامل قیمت زمین، مصالح، دستمزد، عوارض شهرداری، نظام مهندسی و غیره می شود. باتوجه به اینکه پروژه ها یک و نیم تا دو سال طول می کشد ممکنست این عدد به ۵۰ میلیون تومان برسد. برگشت این سرمایه مشکل است. بدین سبب بخش ساخت و ساز در یک وضعیت گنگ قرار دارد.
این فعال صنعت ساختمان اشاره کرد: بطور معمول در تقاطع قدرت خرید و هزینه ها است که تولید مسکن افزایش می یابد. اما در وضعیت فعلی، متقاضیان پولی برای خرید مسکن ندارند. در وضعیت تورمی، فاصله بین قدرت خرید و قیمت مسکن دائما بیشتر می شود.
میرعمادی با اشاره به طولانی بودن پروسه صدور پروانه ساختمانی اظهار داشت: با وجود آن که بتازگی شهرداری تهران اعلام نموده که این زمان را به دو ماه کاهش داده، پروسه ساخت مسکن در اطراف تهران بسیار طولانی است؛ چونکه اراضی عمدتاً غیرمسکونی است و برای آن که تغییر کاربری پیدا کند باید در ماده ۱۲ و ماده ۵ به تصویب برسد که بین شش ماه تا یک سال طول می کشد.

به خارجی ها دل نبندیم؛ خودمان می توانیم
وی امید بستن به کشورهای خارجی برای ساخت مسکن در ایران را اشتباه دانست و اظهار داشت: جوانان تحصیل کرده، نیروی انسانی مستعد، نهاده های ساختمانی و دیگر ظرفیت های لازم برای تولید سالیانه یک میلیون مسکن در کشور وجود دارد. فقط مستلزم برنامه ریزی هستیم تا صنعت ساختمان را از حالت سنتی به نیمه صنعتی تبدیل نماییم.
این کارشناس بازار مسکن اشاره کرد: یکی از دغدغه های اصلی سازندگان، تورم عمومی است که باید مهار شود. در گام بعدی باید بخش های دولتی، ادارات، دستگاه های خدمات رسان و بخش خصوصی را یکپارچه نماییم و هم افزایی دراین زمینه به وجود بیاوریم. اکنون دراین زمینه گسستگی وجود دارد. قدم سوم این است که شرکت های انبوه سازی را تقویت نماییم. هم اکنون کمتر شرکتی قادر به تولید پروژه های بیش از ۲۰۰۰ واحد است.
وی درباره ی پیش بینی وضعیت ساخت و ساز در نیمه دوم سال جاری اظهار داشت: تسهیل شرایط ساخت و ساز با متغیرهایی ارتباط دارد که باید بهبود پیدا کند. همه ریسک های تولید مسکن پابرجا است و چشم انداز روشنی وجود ندارد. اگر در بحث تورم و قیمت ارز ثبات ایجاد شود می توان خوشبین بود. این تصور وجود دارد که بخش ساخت و ساز کاملا متکی به داخل است؛ در صورتیکه حدود ۴۰ درصد اقتصاد مسکن رابطه ی مستقیم با نرخ ارز دارد.



1401/07/25
09:14:08
0.0 / 5
370
تگهای خبر: پروانه ساختمانی , تولید , خدمات , دستگاه
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک