ساز و کار مجلس برای پرداخت بدهی ها و مطالبات دولت

ساز و کار مجلس برای پرداخت بدهی ها و مطالبات دولت به گزارش زمین دار شو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ساز و کار پرداخت بدهی ها و مطالبات دولت را مشخص کردند.


به گزارش زمین دار شو به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت بامداد امروز چهارشنبه و در جریان بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق، بندهای (ح) و جز الحاقی تبصره ۲ لایحه بودجه را به شرح زیر تصویب کردند:

ح:

‏۱-‏ به استناد ماده (۱۲۰) قانون برنامه هفتم پیشرفت اجرای ماده (۵۶) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) مصوب ۱۵ /۸ /۱۳۸۴ مطابق مفاد این ماده صورت می گیرد.

۱-۱- حذف شد.

۲-۱- حذف شد.

‏۲-‏ مرجع رسیدگی به بدهی ها و مطالبات ‏دولت مبحث بند «پ» ماده (۱) قانون رفع ‏موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی ‏کشور مصوب ۱ /۲/ ۱۳۹۴، توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و ‏سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین می شود. ‏

پذیرش قطعی و یا تسویه بدهی های دولت منوط به انجام حسابرسی توسط سازمان حسابرسی کشور از محل اعتبارات مندرج در ردیف شماره... جدول شماره (۹) این قانون بر پایه معیارها و مبانی قانونی مندرج انجام می پذیرد. دستورالعمل اجرائی به شکل مشترک توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی حداکثر دو ماه بعد از لازم الاجراء شدن این قانون تهیه و ابلاغ می گردد.

۳- پذیرش بدهی های قطعی برعهده دولت ‏(اقلام فاقد دستگاه اجرائی مشخص) منوط به عرضه شناسه تعهدات دولت دریافت شده از سازمان ‏برنامه و بودجه کشور و طی مراحل رسیدگی و تأیید سازمان حسابرسی کشور و ثبت در سامانه (سیستم) ‏حسابداری مرکز مدیریت بدهی های عمومی و ‏روابط مالی دولت (به نیابت از دولت جمهوری ‏اسلامی ایران) با رعایت چارچوب قانونی و جزء (۲) این بند ‏خواهد بود. اقلام ادعایی مطالبات از دولت فاقد ‏شناسه یکتای تعهدات، قابل اعلام به مراجع ‏رسیدگی و تأیید ذی ربط نخواهند بود.

جزء الحاقی- شرکتهای دولتی، شرکتهای آب و فاضلاب استانی و شرکت آب و برق خوزستان مجری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای متقاضی استفاده از ظرفیت ماده (۵۶) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) با موافقت و تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور می توانند با تضمین قرارداد تأمین مالی شرکتهای مزبور با بانک عامل توسط سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به انتشار و یا واگذاری اوراق مالی اسلامی بعنوان جایگزین سازوکار قرارداد تسهیلات با بازپرداخت اصل و سود توسط خود خارج از سقف اوراق ردیف..... مبادرت نمایند. بانکهای عامل و نهادهای مالی مجاز به معامله دست دوم (ثانویه) اوراق مزبور در قالب قانون بازار اوراق بهادار هستند. این اوراق معاف از مالیات و مشمول ماده (۲۷) قانون مذکور است.




منبع:

1403/09/21
12:02:19
0.0 / 5
7
تگهای خبر: بانك , تسهیلات , تولید , دستگاه
این پست زمین دار شو را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
فروش ملک
zamindarsho.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زمین دار شو محفوظ است

زمین دار شو

فروش زمین و ملک